Delivers - EPK new video clip

Η Openminds Productions παρουσιάζει τους Delivers, προσπαθώντας να δώσει μια νέα πνοή  με την παρουσία και τη δημιουργικότητά της στον χώρο των video clips και E.P.K.’s (Electronic Press Kit).







Οι Delivers, είναι ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα Ελληνικά συγκροτήματα με περισσότερες από 50 ζωντανές εμφανίσεις κάθε χρόνο. Το στυλ της μουσικής τους θα μπορούσε να περιγραφεί σαν μια μείξη κλασσικού heavy metal με πολλά στοιχεία classic rock, hard rock και thrash επιρροές. Παίζοντας τόσα πολλά live κάθε χρόνο το συγκρότημα έδεσε και απέκτησε την αυτοπεποίθηση για να κυκλοφορήσει το δισκογραφικό του ντεμπούτο με τίτλο: “Their Name Liveth For Evermore”, με τραγούδια όπως τα “My Name Is Bullet”, “Jesus Christ SA” και “Razorfist”, που έχουν γίνει πια γνώριμα, ενώ πάντα ξεσηκώνουν το κοινό όταν ακούγονται ζωντανά. Ευχόμαστε στους Delivers ό,τι καλύτερο για τα μελλοντικά τους σχέδια και να συνεχίσουν την καλή δουλειά, όπως θα την συνεχίσουμε κι εμείς!



Η Openminds Productions είναι πάντα διαθέσιμη σε καλλιτέχνες από όλους τους μουσικούς χώρους που θέλουν να παρουσιάσουν τη δουλεία τους με σωστό και επαγγελματικό τρόπο στις δισκογραφικές εταιρίες, στους διοργανωτές συναυλιών και φυσικά στο κοινό, με τρόπο εφάμιλλο των εταιριών παραγωγής του εξωτερικού.

www.openminds-productions.com

TABLATURES ALPHABETICAL

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z