Spitfire Live στο Stage Club της Λάρισας στις 6 Μαρτίου


Μετά από μια κυριολεκτικά σαρωτική εμφάνιση στα Ιωάννινα το μαχητικό αεροπλανάκι στρέφεται προς την πόλη της Λάρισας για τη δεύτερη επίθεσή του! Το κοινό που παρακολούθησε τους Spitfire στο Legacy θα θυμάται για καιρό αυτή την εμφάνιση. Ήδη, στο YouTube θα βρείτε αρκετά videos που αποτυπώνουν το πάθος και την ένταση της μπάντας, αλλά και του κόσμου που παρασύρθηκε σε ένα δυνατό πάρτυ...



Με το δεύτερο άλμπουμ "Die Fighting" στις αποσκευές του, αλλά και τη δύναμη και τον ενθουσιασμό που πηγάζει από τις μεγάλες εμφανίσεις του περασμένου καλοκαιριού με τους Scorpions, αλλά και τη φετινή στο κατάμεστο An Club στην Αθήνα το συγκρότημα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα...


«Το "Die fighting" όχι μόνο σηματοδοτεί την επιστροφή μιας αγαπημένης μπάντας στα δρώμενα της μουσικής, ικανοποιεί παράλληλα τον αδηφάγο εγωισμό μας και την αλαζονεία μας, όντας βαρύ, χαλύβδινο, άμεσο και πολύ. Η πολύ καλή παραγωγή μας θυμίζει τα μεγαλεία του παρελθόντος και αναδεικνύει τη νέα γενιά τραγουδιών, που θα πολεμήσουν για μια θέση στην καρδιά μας, στη δισκοθήκη μας...» (απόσπασμα δισκοκριτικής από το Rockpages)

Τίποτα δεν είναι τυχαίο για ένα από τα πιο ιστορικά και εμβληματικά Ελληνικά συγκροτήματα στον χώρο του rock που το 1987 κυκλοφόρησε το άλμπουμ σταθμό για την Ελληνική rock σκηνή, "First Attack", το οποίο χαίρει της καθολικής αναγνώρισης όλων. Όμως, η ιστορία δεν σταματάει να γράφεται και οι Spitfire είναι ένα ενεργό συγκρότημα που παρόλα τα 25 χρόνια της ιστορίας του δεν έχει χάσει τη λάμψη από τα μάτια του και είναι έτοιμο να προσθέσει κι άλλες σημαντικές στιγμές στο ενεργητικό του! Το Σάββατο 6 Μαρτίου, λοιπόν το κοινό της Λάρισας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά ένα θρύλο του παρελθόντος που συνεχίζει να εμπνέει και να ενθουσιάζει τους οπαδούς του και να κερδίζει ακόμα περισσότερους στην κάθε του εμφάνιση.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Stage Club (Διεύθυνση: Ήρας και Φιλίππου 8). Την βραδιά θα ανοίξει το συγκρότημα των Black Fate. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και η είσοδος κοστίζει 12 Euros.

TABLATURES ALPHABETICAL

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z